Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product categorieën

Aanbieding

Noppenfolie


Bescherm uw goederen tijdens de verzending met onze bubbelfolie / noppenfolie.

Tags
noppenfolie / bubblefolie / bubble folie / luchtkussenfolie / bubble wrap / bollekes plastiek / bubbelfolie / bolletjes plastic / bollekesplastic / noppenfolie online / noppenfolie Antwerpen

Beschrijving

NOPPENFOLIE KOPEN | LIEVER ONLINE BESTELLEN?  
BEZOEK ONZE WEBSHOP MET PRIJZEN EN GRATIS VERZENDING.


Bescherm uw goederen tijdens de verzending met onze bubblefolie / noppenfolie
Bubbelfolie of noppenfolie is een luchtkussenfolie die bestaat uit noppen, vandaar de naam noppenfolie, die gevormd zijn tussen twee of meer polyethyleenfoliën. Deze luchtnoppen van de noppenfolie verzekeren een maximale bescherming tijdens het verzenden van uw goederen.

Noppenfolie is één van de meest gebruikte verpakking- bescherming materialen. Dankzij de hoge beschermingswaarde en de flexibiliteit van noppenfolie is het voor vele toepassingen te gebruiken. Met name in de meubelindustrie, overige hout-bewerkende industrieën, verzending en verhuizingen wordt noppenfolie veelvuldig als verpakkingsmateriaal toegepast. Maar ook voor metaal en kunststof is de noppenfolie uitstekend toepasbaar.

 
Wij leveren uitsluitend nylon versterkte noppenfolie
.

De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium. Voordelen minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Ontworpen voor breekbare of zware producten die een lange bewaar- en verzend tijd hebben. Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van cogeëxtrudeerd nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht. 

Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels. 2-laags dik, 10 mm (= diameter van de noppen) en leverbaar in twee diktes te weten 60 micron, maar stelt u zwaardere eisen bijvoorbeeld in de atelier -, kunst en museumwereld dan bevelen wij de 80 micron dikte aan.


Eigenschappen van noppenfolie:

  • schokbestendig en stootabsorberend
  • licht en economisch
  • praktisch en eenvoudig inzetbaar dankzij zijn soepelheid
  • geschikt voor levensmiddelen
  • chemisch inert
  • licht- en waterdicht
  • transparante noppenfolie
  • 100 % recycleerbaar en reukloos
  • schimmel- en vochtbestendig

 


Afmetingen en verpakking van de noppenfolie

Bij ons kan u noppenfolie kopen standaard op rollen van 50 cm tot 200 cm op een lengte van 100 meter

 


Kleine rollen
Kleine rolletjes noppenfolie op voorraad voor de kleine verbruikers, kijk hier
0.50 M x 10 M - 0.50 M x 25 M /  1.00 M x 10 M - 1.00 M x 25 M

 


Voorraad
Wij beschikken over een zeer grote voorraad noppenfolie die onmiddellijk verstuurd kan worden door eigen transport.

 

Handig dispensertoestel beschikbaar voor het eenvoudig afrollen van uw noppenfolie!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat van onze noppenfolie.

 


noppenfolie, noppen folie, bubble folie, bubble, bubble wrap, luchtkussenfolie, luchtkussen folie, noppenfolie goedkoop, noppenfolie antwerpen, luchtkussenfolie goedkoop, noppenfolie te koop, noppenfolie antwerpen, goedkope noppenfolie, beschermingsfolie, beschermfolie, verhuis inpakken, bubbelfolie, bubbeltjesplastic, bubbel folie

Ontvang promoties en acties als eerste!