Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Aanbieding

Dozensluiter voor kleine dozen SIAT S8/4

Dozensluiter voor kleine dozen tot 60mm hoogte SIAT S8/4
Beschrijving

Dozensluiter voor kleine dozen die de onder- en bovenkant van de doos sluit door middel van zelfklevende tape. 

 
 
De dozensluiter S8/4 is uitgevoerd met 2 gepatenteerde K11/30 tapesluiters welke een hoeksluiting geven van 30 mm. (standaard) of 50 mm. De maximaal te gebruiken tapebreedte voor de dozensluiter Siat S8/4 is 50 mm met de standaard kleefkoppen, deze kunnen aangepast worden.
 
De dozensluiter voor kleine dozenSiat S8/4 is voorzien van een zijtransportsysteem welke uitermate geschikt is voor het sluiten van kleine en lage dozen.
 
Bij deze dozensluiter worden de doosformaten handmatig ingesteld.
 
Doosformaten voor de dozensluiter  :
- Lengte:            150 mm / max. : onbeperkt
- Breedte:           105 mm / max. : 500mm
- Hoogte:             60 mm / max. : 500mm
 
Electrische aansluiting :  3 x 400v + nul en aarde.
 
Dozensluiter Siat S8/4 optie's :
 
4 zwenkwielen met rem voor dozensluiter  / in en uitvoerrollenbaan voor dozensluiter / kleefkoppen 75mm voor dozensluiter / monofasige aansluiting voor dozensluiter.
 
 
Interesse in de dozensluiter voor kleine dozen Siat S8/4?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende demonstratie of offerte van de dozensluiter Siat S8/4.
 
 
 
 
dozensluiter kleine dozen, dozensluiter voor kleine dozen, dozensluiters kleine dozen, dozensluiter, dozensluiters voor kleine dozen, dozensluiter voor kleine dozen, kleine dozen automatisch sluiten, dozensluitmachine voor kleine dozen, automatische dozensluiter voor kleine dozen

Ontvang promoties en acties als eerste!