Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Aanbieding

Dozensluiter SIAT S8

Dozensluiter Siat S8, Dozensluiter met zijtransport
Beschrijving

DOZENSLUITER SIAT S8

 

Dozensluiter welke de onder- en bovenkant van de doos sluit door middel van zelfklevende tape.
 
De dozensluiter SIAt S8 is voorzien van een zijtransportsysteem welke uitermate geschikt is voor het sluiten van kleine en lage dozen. De dozensluiter S8 is uitgevoerd met 2 gepatenteerde K11 tapesluiters welke een hoeksluiting geven van 70 mm (standaard) of 50 mm (met kleine aanpassing).
 
De maximaal te gebruiken tapebreedte voor deze dozensluiter SIAT S8 is 50 mm met de standaard kleefkoppen, kunnen aangepast worden.
 
Bij deze dozensluiter worden de doosformaten handmatig ingesteld.
 
 
Doosformaten voor de dozensluiter Siat S8 :
- Lengte:            150 mm / max. : onbeperkt
- Breedte:          120 mm / max. : 500mm
- Hoogte:           120 mm / max. : 500mm
 
Electrische aansluiting voor dozensluiter Siat S8 :  3 x 400v + nul en aarde.
 
dozensluiter optie's :
 
4 zwenkwielen met rem voor dozensluiter ,  In en uitvoerrollenbaan voor dozensluiter , kleefkop 75mm tape voor dozensluiter , monofasige aansluiting voor dozensluiter .
 
 
Interesse in dozensluiter Siat S8?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende demonstratie of offerte voor dozensluiter Siat S8.
 
 
 
 
dozensluiter, dozensluiters, dozen sluiter, automatische dozensluiter, aangedreven dozensluiter, semi-automatische dozensluiter, case erector, machinaal dozen sluiten, machinale dozensluiter, dozensluiter met kleefband, dozensluitmachines, dozensluitmachine, SIAT dozensluiter, SIAT dozensluiters
 
 

Ontvang promoties en acties als eerste!