Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Dozensluiter SIAT SM11 Automaat

Dozensluiter Siat SM11-SP vol automatische dozensluiter met kleppensluiter
Beschrijving

Dozensluiter machines automatisch met kleppenvouwsysteem

 
Deze dozensluiter is uitgevoerd met zijtransport om een gelijkmatige doorvoer van de dozen te garanderen. Bij deze dozensluiter kunnen de dozen met openstaande kleppen aangevoerd worden.
 
Alvorens de doos voorzien wordt van tape, worden de bovenste kleppen gevouwen door middel van het automatisch kleppenvouwsysteem van deze dozensluiter . Wanneer de dozen gesepareerd aangevoerd worden of anders in samenwerking met een doseerunit AS22 (optie) is deze dozensluiter uitermate geschikt om te integreren in een automatische verpakkingslijn.
 
De dozensluiter SM11-SP is uitgevoerd met twee K11 tapesluiters welke een hoeksluiting geven van 70mm (standaard) of 50mm (met kleine aanpassing). Dozensluiter speciaal geschikt voor kleinere doosformaten.
 
Technische gegevens dozensluiter SM11-SP:
 
Te verwerken doosformaten voor de dozensluiter :
 
Lengte :    Min : 150mm    Max : 600mm
Breedte :  Min : 120mm    Max : 500mm
Hoogte :    Min : 120mm    Max : 500mm
 
Electrische aansluiting : 3 fasige 400v+N
Perslucht : 6 Bar
 
 
Dozensluiter SM11-SP optie's :
 
Tape alarm voor dozensluiter / aut.hoogte instelling voor dozensluiter / zwenkwielen voor dozensluiter / verlengde poten voor dozensluiter/ andere voltages.
 
 
 
Interesse in de dozensluiter SM11-SP?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende machine demonstratie of offerte van de dozensluiter SM1-SP
 
 
 
 
dozensluiter, dozensluiters, dozen sluiter, automatische dozensluiter, aangedreven dozensluiter, semi-automatische dozensluiter, case erector, machinaal dozen sluiten, machinale dozensluiter, dozensluiter met kleefband, dozensluitmachines, dozensluitmachine, SIAT dozensluiter, SIAT dozensluiters

Tags : Wikkelfolie kopen - Industriële verpakkingsmachine - Omsnoeringsmachine prijs
 

Ontvang promoties en acties als eerste!