Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Aanbieding

Handwikkelfolie zwart

Zwarte rekwikkelfolie handrollen.
Verpakking : doos á 6 rollen.
Standaard verkrijgbaar in 20 en 23 micron dikte
Beschrijving

Wikkelfolie handrollen zwart om uw goederen onherkenbaar te verpakken en te stabiliseren.

Onmisbaar voor het verzenden en beschermen van uw producten. Rekwikkelfolie ook wel genoemd wikkelfolie, sealfolie of stretchfolie geeft bescherming tegen weersinvloeden, stof of diefstal. Wikkelfolie als beschermingsmateriaal zowel tijdens opslag in uw magazijn of tijdens transport. Waarborgt de vertrouwelijkheid van al uw zendingen en beschermt ze tegen diefstal en licht van buitenaf. Wikkelfolie maken wij in onze eigen productie waarbij kwaliteit en flexibiliteit onze beste troeven zijn. De wikkelfolie is hét artikel om pallets te stabiliseren voor transport. Uw pallet inwikkelen met rekwikkelfolie in combinatie met topvellen of karton vellen geeft optimale bescherming en stabilisatie.

 

Heeft u veel palletzendingen dan is een palletwikkelaar met machine rekfolie rollen wellicht het overwegen waard.

 

Standaard verkrijgbaar uit eigen voorraad in 20 en 23 micron dikte éénzijdig klevend.  Andere diktes op aanvraag, doch door onze eigen productie snel gemaakt en geleverd.

Standaard verpakking per 6 rollen wikkelfolie. Bestel desgewenst eenvoudig online in onze webshop.

Goedkopere sealfolie per pallet afname, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor een gepaste aanbieding volgens uw afname en toepassing.

Ontvang promoties en acties als eerste!