Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Antislipmatten

Antislip rubber matten voorkomen het schuiven van uw lading in de vrachtwagen
Beschrijving

OMSCHRIJVING

Zorg dat uw lading niet verschuift tijdens het transport door het gebruik van onze antislipmattenDe rubber matten worden gemaakt uit rubbergranulaten en hebben een zeer hoge schuifweerstand.
Ze zijn gemaakt van geperst rubber en hebben dus een hoge drukweerstand. Door het gebruik van de antislipmatten stabilseert u uw lading en voorkomt dat deze begint te verschuiven bij het remmen.
Het gebruik van antislipmatten wordt verplicht in de wetgeving voor ladingzekering de politie controleert dit regelmatig!

Wij hebben in op voorraad zowel 3 mm dunne wegwerp matten op rol,  alsook de dikke 8 mm herbruikbare matten. Uiteraard kunnen de diktes hiertussen op aanvraag besteld worden.
Verkrijgbaar in rollen voor op trailers te plaatsen maar ook op maat gemaakte stukken voor onder de pallets te bevestigen.

Ze kunnen ook in de bouwindustrie gebruikt worden om onder zonnepanelen te plaatsen of om onder wasmachines en droogkasten te plaatsen.

Gebruik de antislipmatten samen met onze spanbanden en/of stuwkussens om een ideale zekering van uw lading te verkrijgen. Check zeker ook onze jumbo corners, om uw lading niet te beschadigen tijdens het inspannen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat

 

SPECIFICATIES

Lengte  Breedte Dikte Type
13.600 mm 130 mm 3 mm wegwerpmatten - lengte van een oplegger
5.000 mm 250 mm 8 mm herbruikbare matten - 2x breedte van een vrachtwagen

Tags : Wikkelfolie kopen - Industriële verpakkingsmachine - Omsnoeringsmachine pri
Ladingzekering, antislip matten vrachtwagen, lading zekering, lading zekeren, goederen vastzetten in vrachtwagen,rubbermatten vrachtwagen, spanbanden, sjorbanden, antislip rubber, rubber antislip, antislipmatten op rol, anti-slip matten vrachtwagen, rubbermatten ladingzekering, lading vastzetten containe
r

Ontvang promoties en acties als eerste!