Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Droogmiddel

Droogmiddel, Silica gel, droogkorrels, ontvochtiger
Beschrijving

OMSCHRIJVING

Hou uw goederen vochtvrij met onze zakken droogmiddel voor container of vrachtwagen.
Droogmiddelen kopen doe je om de vochtigheidsgraad in uw verpakking of transportmiddel laag te houdenen zo condensvorming te vermijden die schade kan veroorzaken aan vochtgevoelige producten.

Ons gamma bestaat uit 3 types van van droofmiddel: Dri-Pack, Hygro-Bag en silica gel. Dri-Pack en silica gel zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in verpakkingen zoals dozen, kisten en kratten.
De Hygro-Bag is daarentegen ontwikkeld voor het gebruik in containers.

Droogmiddelzakjes bestaan uit korreltjes met poriën die groot genoeg zijn om watermoleculen binnen te laten, maar die te klein zijn voor de moleculen van de te drogen stof. Bovendien zijn deze niet toxisch en niet ontvlambaar.
Dit draagt bij tot de veiligheid van uw verpakkingen. Het zakje zelf waarin het droogmiddel verpakt zit, blijft aan de buitenzijde altijd droog, zelfs al is het droogmiddel verzadigd met water.
Op die manier komt het vocht nooit in contact met uw producten.

 

SPECIFICATIES

Verkrijgbaar in zakken van 0.5kg, 1kg en 2kg afhankelijk voor uw toepassing en steeds verpakt in dozen van 20kg.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat

droogmiddel, silica gel, vochtvreters, vochtvreter containers, droogmiddel silicagel, droogmiddel containers, droogmiddel kopen, droogmiddelen, droogmiddel zakjes, vocht uit containers trekken, silica droogmiddel, silicagel

Ontvang promoties en acties als eerste!