Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Hoekbeschermers / Hoekprofiel

Hoekbeschermer / hoekprofielen / kartonnen hoeken / ECO Corner / Edge Corner / hoekprofiel
Beschrijving

Bescherm uw pallets of pakketten met onze hoekbeschermers / hoekprofiel

Hoekbeschermers en hoekprofielen dienen voor het beschermen van kwetsbare hoeken of randen, het stabiliseren van palletladingen en het creëren van eenheden of unit loads. Bovendien worden hoekbeschermers ingezet als doosversteviging en als randbescherming voor coils en plaatmateriaal.


Hoekbeschermers zijn bij stabilisatie van palletladingen uitstekend te combineren met omsnoeringsband of wikkelfolie. Ook dienen onze hoekprofielen voor bescherming tegen het insnijden van omsnoeringsband.

Onze hoekenbeschermers / hoekprofielen kunnen worden voorzien van een stansing zodat ze geschikt zijn voor bescherming van ronde producten. Wij  kunnen zelfklevende hoekenprofielen produceren, met dubbelzijdige tape of hotmelt. Ook kunnen wij hoekprofielen bedrukken in een  gewenste kleur of met logo ter verbetering van imago en naamsbekendheid. Ook kunnen de hoekenbeschermers gelamineerd worden zodat ze waterbestendig zijn, worden vooral gebruikt in de diepvries-industrie.

 

Afmetingen en verpakking van hoekbeschermers / hoekprofielen:

Verscheidene afmetingen hoekbeschermers standaard op voorraad, maar meestal maatwerk met 1 week levertijd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat van onze hoekprofielen

Ontvang promoties en acties als eerste!