Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Aanbieding

Gespen & sluitzegels

Gespen / Sluitzegels / KUP zegels / Sluitgespen
Beschrijving

Gespen in metaal of plastiek voor alle gangbare omsnoeringsbanden ( PP, Pet en textielbanden) 

Voor het manueel aanspannen en vastzetten van uw omsnoeringen gebruik je gespen of zegels afhankelijk van uw aanspantang. Door zijn handige vorm duurt de handeling van het vastzetten slecht enkele minuten en kunnen toch grote breeksterktes bereikt worden.

De gespen zijn verkrijgbaar in een metalen uitvoering voor zwaardere pallets of paketten. Indien we met lichte goederen te maken hebben kan men ook plastiek gespen gebruiken dewelke nog sneller aangebracht kunnen worden.

Voor de lashing toepassingen spreken we van platte gespen die krachten tot 5 Ton kunnen verdragen, deze zijn in gegoten staal gemaakt.

 

Afmetingen en verpakking:

Beschikbaar van 13 mm tot 50 mm in metaal of plastiek afhankelijk van het type band u gebruikt

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat

 

 

 

gespen, sluitgespen, metalen gespen, plastic gespen, gespen voor omsnoeringsband, gespen omsnoering, gespen voor omsnoeringsbanden, buckles, gespen te koop, omsnoeringsband gespen, omsnoeringsband gespen antwerpen, omsnoeringsband gespen te koop, gespen kunststof, gespen verzinkt, gefosforteerde gespen

Ontvang promoties en acties als eerste!