Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Omsnoeringsmachine Orgapack ORT-250

omsnoeringsmachine / semi-automatische omsnoeringsmachine / omsnoeringsband lassen / handmatige omsnoeringsmachine / ORGAPACK / ORGAPACK ORT-250
Beschrijving

 

De orgapack 250 het nieuwste model omsnoeringsmachine uit de reeks, geschikt voor de meeste ladingen te strappen
 
Werkend op de meegeleverde batterij maakt deze handmatige omsnoeringsmachine het mogelijk te omsnoeren op eender welke plaats op de werkvloer zonder bijkomende snoeren of sluitzegels.
 
Met slechts één druk op de knop van de omsnoeringsmachine wordt de omsnoeringsband aangespannen en geseald met een bandspanning regelbaar tot 2500N.
 
De ORGAPACK omsnoeringsmachine is geschikt voor het verwerken van polypropyleen en polyesterband van 12mm tot 16mm breedte.
Uitgerust met de meest recente motortechnologie
 

De krachtige meegeleverde Li-Ion batterij zorgt voor 50% meer autonomie wat neerkomt op een 400 omsnoeringen per laadbeurt, afhankelijk van de instelling van de omsnoeringsmachine en gebruikte omsnoeringband.

  
 
 
 
Interesse in deze handige omsnoeringsmachine? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een vrijblijvend offerte of demonstratie.

 

 
 

Ontvang promoties en acties als eerste!