Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Stucloper aluminium

Stucloper aluminium voor de optimale bescherming van uw ondergrond in open lucht
Beschrijving

OMSCHRIJVING

Stucloper aluminium is een aluminium stucloper, dewelke 100% stof en waterdicht is. De rollen zijn gemaakt uit een laag van kraftpapier met aan 1 zijde een alumnium coating, totale grammage van 320gr/m².
De rol heeft een zilveren aluminium coating aan 1 zijde en een witte PE plastic coating aan de andere zijde, ideaal als er nog veel aannemers op uw ondergrond moeten werken.

Door zijn aluminiumlaag is deze stucloper de stevigste die er bestaat en kan je gerust met ladders en stelling op uw ondergrond werken.
Wij raden aan om onze stucloper aluminium te gebruiken bij lichte en zware breekwerken in open lucht of wanneer er stellingen en ladders op geplaatst moeten worden.

Moesten er na de renovatie nog aannemers werken komen uitvoeren, raden wij aan om stucloper combi cover te gebruiken.

 

TIP

Leg steeds de panelen stucloper over elkaar en werk naar de muren toe. Als de volledige ruimte bedekt is kan u best de panelen met een renovatietape aan elkaar bevestigen.
Op deze manier komt de kleefband nooit in contact met de vloer en kan dus ook geen lijmresten nalaten.

In ons eigen atelier kunnen wij de rollen versnijden op elke gewenste breedte, vraag ons gerust naar een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SPECIFICATIES

Rolbreedte  Oppervlakte per rol
1,25 m 65,0 m²


Ontvang promoties en acties als eerste!