Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Aanbieding

Stucloper zwaar

Stucloper zwaar voor uw ondergrond degelijk te beschermen tijdens verbouwingen en langdurige schilderwerken.
Beschrijving

OMSCHRIJVING

Stucloper zwaar is een kraftpapier stucloper welke 100% stof en waterdicht is. De rollen zijn gemaakt uit een laag van kraftpapier met aan beide kanten een zwarte LDPE coating, totale grammage van 280gr/m².
De rol heeft een zwarte LDPE plastic coating aan beide zijden, ideaal als u graag een donkere afdekking wilt van uw ondergrond.

Door zijn zwarte kleur zal het vuil en de voetstappen niet zo hard opvallen en heeft u na de werken steeds een propere vloerbescherming.
Wij raden aan om onze stucloper zwaar te gebruiken bij lichte en zware breekwerken of wanneer u opteert voor een donkere bescherming.

Indien er echt zware breekwerken gaan gebeuren met metselwerken en betonwerken raden wij aan om de stucloper extra zwaar te gebruiken.

 

TIP

Leg steeds de panelen stucloper over elkaar en werk naar de muren toe. Als de volledige ruimte bedekt is kan u best de panelen met een renovatietape aan elkaar bevestigen.
Op deze manier komt de kleefband nooit in contact met de vloer en kan dus ook geen lijmresten nalaten.

In ons eigen atelier kunnen wij de rollen versnijden op elke gewenste breedte, vraag ons gerust naar een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SPECIFICATIES

Rolbreedte  Oppervlakte per rol
 1,25 m  65,0 m²


 

Ontvang promoties en acties als eerste!