Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Palletwikkelaar Apack - WP1 Standaard

Palletwikkelaar type Apack-WP1 met electromagnetische folierem.
Beschrijving

Palletwikkelaar  Apack-WP1   Topkwaliteit voor een zachte prijs.

Palletwikkelaar Apack-WP1 is standaard uitgerust met een draaiplateau van 1650mm en een laadcapaciteit tot 2000Kg. De palletwikkelaar heeft een wikkelhoogte tot 2400mm en daardoor is deze palletwikkelaar de ideale combinatie om al uw palleten probleemloos in te wikkelen.

Bij deze palletwikkelaar Apack-WP1 is de snelheid van de draaiplateau en de filmwagen afzonderlijk instelbaar en zorgen voor een juiste overlapping tijdens het wikkelen. De foliewagen met electromagnetische rem van deze palletwikkelaar maakt het mogelijk de foliespanning rond de pallet via het controlepaneel in te stellen.

De Palletwikkelaar Apack-WP1 is uitgerust met 4 wikkelprogrammas die eenvoudig en snel via het digitaal controlepaneel in te stellen zijn is deze uiterst betrouwbare palletwikkelaar een absolute meerwaarde op de werkvloer. Deze palletwikkelaar werkt zowel met de standaard rekfolie, de voorgerokken folie of de gatenfolie.

De palletwikkelaar is makkelijk en snel te plaatsen en werkt op 230 volt monofase.

 

 

 

Palletwikkelaar optie's :

Oprijplaat voor palletwikkelaar , topcover dispenser voor palletwikkelaar /  inrijmodule voor het wikkelen van deense karren /  hogere wikkelmasten of groter draaiplateau voor de palletwikkelaar.

 

Interesse in een palletwikkelaar Apack-WP1 ?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende demonstratie of offerte van de palletwikkelaar.

Artpack " The Art of packaging " Steeds vooruitstrevend met eigen service en naverkoopdienst waarop je kan rekenen 

Ontvang promoties en acties als eerste!