Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Palletwikkelaar Apack - WP2 Powerstretch

Palletwikkelaar type Apack-WP2 met
Quick load voorreksysteem 250%
Beschrijving

 Palletwikkelaar die kostenbesparend en milieuvriendelijk is - Palletwikkelaar van topkwaliteit voor een zachte prijs

  
De palletwikkelaar Apack-WP2 is uitgerust met het Quick load voorreksysteem, deze palletwikkelaar Apack-WP2 bespaart tot 60% op uw folieverbruik.
 
 
De palletwikkelaar met een laadcapaciteit van 2000Kg en een wikkelhoogte tot 2400 mm is daardoor de ideale combinatie om al uw pallets probleemloos en economisch in te wikkelen.
 
De snelheid van de draaiplateau en de filmwagen van de palletwikkelaar Apack-P2 zijn afzonderlijk instelbaar en zorgen voor een juiste overlapping tijdens het wikkelen.
 
De foliewagen van de palletwikkelaar met het voorreksysteem van 250% maakt het mogelijk de foliespanning via het controlepaneel in te stellen voor het verpakken van de meest voorkomende tot lichte of onstabiele ladingen.
 
Uitgerust met 4 wikkelprogramma's die eenvoudig en snel via het digitaal controlepaneel in te stellen zijn, is deze uiterst betrouwbare en kostenbesparende palletwikkelaar een absolute meerwaarde op elke werkvloer.
 
 

 
Palletwikkelaar Apack-WP2 uitgerust met het quick load voorreksysteem laat u tot 60% besparen op uw folieverbruik. Bekijk dit dus niet als een kost maar als een investering, deze palletwikkelaar betaald zichzelf op korte termijn terug.  
 
 
 
Palletwikkelaar Apack-WP2 opties :
 
Oprijplaat voor palletwikkelaar / topcover dispenser voor palletwikkelaar / hogere wikkelmasten voor palletwikkelaar  / grotere draaiplateau voor palletwikkelaar / weegmodule / RVS uitvoering

 

 

Interesse in de palletwikkelaar Apack-WP2 ?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende demonstratie of offerte van de palletwikkelaar Apack-WP2.

Artpack " The Art of packaging " Steeds vooruitstrevend met eigen service en

naverkoopdienst waarop je kan rekenen.

 

Ontvang promoties en acties als eerste!