Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Aanbieding

Palletwikkelaar Rotowrap draaiarm

Palletwikkelaar Rotowrap 307/ 507 vrijdraaiende wikkelarm-palletwikkelaar voor automatisch wikkelen
Beschrijving

Palletwikkelaar Rotowrap met vrijdraaiende wikkelarm laat u geen tijd verliezen met uw folie vast te maken aan de pallets

Palletwikkelaar met vrijdraaiende wikkelarm voor automatisch wikkelen, de palletwikkelaar Rotowrap is voorzien van een automatische snij- en lasunit. De palletwikkelaar Rotowrap is leverbaar met een electrisch bediende folierem of een aangedreven 250% voorrekmodule.

Palletwikkelaar Rotowrap LP-AS is uitgerust  met een afstandsbediening en  heeft het voordeel dat de operator niet van zijn heftruck hoeft te komen om de palletwikkelaar te starten.

Aan het einde van de wikkelcyclus wordt het einde van de folie tegen de onderliggende folie aangelast. Tegelijkertijd wordt de folie afgesneden waarna de palletwikkelaar Rotowrap gereed is voor het wikkelen van een volgende pallet. De palletwikkelaar Rotowrap doet alles geheel automatisch!

 

Interesse in een palletwikkelaar Rotowrap ?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende demonstratie of offerte van de palletwikkelaar Rotowrap.

Ontvang promoties en acties als eerste!