Heeft u een vraag? Bel ons op 03 366 04 51 !

logo artpack

Product Categorieën

Aanbieding

Verhuisdekens

verhuisdekens, verhuisdeken, gestikte verhuisdekens, geweven verhuisdekens, verhuisdekens bedrukken, pakdekens, moving blanket, bedrukte verhuisdekens, transportdeken, verhuisdeken, dekenstof op rol, non woven blankets, woven blankets, verhuisdekens per baal, pakdekens goedkoop, verhuisdekens Antwerpen, paardedekens voor verhuizing, verhuisdekens ArtPack, pakdekens Packing Support
Beschrijving

Verhuisdekens in verschillende kwaliteiten:

Gestikte verhuisdekens ook wel non-woven blankets genoemd, zijn verhuisdekens welke voor 100% gemaakt zijn van oude gerecycleerde textielvezels welke uitsluitend afkomstig zijn van oude ingezamelde kleding. Deze verhuisdekens ook wel pakdekens genoemd bevatten daarom allerlei schakeringen aan kleurtjes in streepjes en vlokjes. De basiskleur is echter grijs en ze zijn aan de randen 4-draads afgelokt wat raffelen en scheuren voorkomt en de levensduur verlengt.

Onze gestikte verhuisdekens zijn prima geschikt voor gebruik bij verhuizingen, opslag in magazijnen, specifiek meubelbewaringen. Deze pakdekens bieden optimale bescherming tegen stof en viezigheid.

Geweven verhuisdekens ook wel woven – blankets genoemd zijn verhuisdekens welke met een weefmachine zijn gemaakt. Als grondstof is er nieuwe textielvezels gebruikt, knip – en snijafval afkomstig van de kledingindustrie. Ook dit is dus een duurzaam gerecycleerde grondstof. De verhuisdekens bevatten om die reden een mix van; katoen, acryl, wol, polyester, maar altijd een constante verdeling.

De geweven verhuisdekens zijn t.o.v de gestikte verhuisdekens, behalve met een andere techniek gemaakt, ook voller. Onze geweven verhuisdekens bevatten een 450/475 grams grondstof / m2. Hierdoor zijn ze bijzonder duurzaam en geschikt voor zwaarder en intensiever gebruik . Ze zijn muisgrijs van kleur echter met schakeringen, kleine vlokjes van diverse kleurtjes, tenslotte is de grondstof gerecyclede textielvezels.

Verhuisdekens kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam voor reclame doeleinden zijnde bedrukte verhuisdekens.

 

LIEVER ONLINE BESTELLEN? - KLIK HIER VOOR NAAR ONZE WEBSHOP TE GAAN.

 

Ook in het gamma, grotere afmetingen van onze verhuisdekens: 
XL verhuisdekens van 270 cm x 150 cm in gewolde kwaliteit! (60% Wol)
XXL verhuisdekens van 300 cm x 150 cm in gestikte kwaliteit

NIEUW: Verhuisdekens met de Belgische 3 kleur bedrukt EXCLUSIEF

Vanaf nu ook de dekenstof op rol verkrijgbaar in de geweven kwaliteit.
Deze rollen zijn 150 cm breed op maximaal 42 lopende meter in een zware geweven kwaliteit.
Door onze eigen productie kunnen hiermee ook super lange verhuisdekens gemaakt worden. Wij hebben ook overlockmachines waarmee hoezen of speciale afmetingen kunnen gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Afmetingen en verpakking van onze verhuisdekens:

Standaard afmeting verhuisdekens van 200 x 150 cm in geweven en gestikte kwaliteit
Grotere afmetingen kunnen op maat gemaakt worden - DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BEDRUKKING OP DE VERHUISDEKENS MOGELIJK VANAF REEDS 50 STUKS!!!! EIGEN PRODUCTIE

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte op maat voor verhuisdekens

 

 

verhuisdekens, verhuisdeken, gestikte verhuisdekens, geweven verhuisdekens, verhuisdekens bedrukken, pakdekens, moving blanket, bedrukte verhuisdekens, transportdeken, verhuisdeken, dekenstof op rol, verhuisdekens te koop, verhuisdeken antwerpen, verhuisdekens groothandel, goedkope verhuisdekens, opslagdekens, opslagdeken, goedkope opslagdekens, verhuismaterialen, verhuisdekens op voorraad, woven blankets, non woven blankets, moving blankets

Ontvang promoties en acties als eerste!